Street food på Markthalle Neun i Berlin

Imorgon är det dags igen för Street food Thursday på Markthalle Neun. Saluhallen, som ligger på Eisenbahnstraβe 42-43 i Kreuzberg, har (som tidigare skrivit) öppet även på dagtid med varierande tider men just på torsdagar, mellan klockan 17-22 är alltså temat Street food. Då bjuder de in diverse aktörer ( = matvagnar) att joina matfesten som bjuder upp dina smaklökar till dans.
 
Om vi för ett slag ska jämföra de två Street food-marknaderna jag skrivit om nyligen (denna på Markhalle Neun samt Kulturbrauereis Street food auf Achse) så får du mer mat för pengarna på Kulturbryggeriet. Dock är det i Markthalle Neun mer vimmel och funkar ju även när vädret blir sämre, då det är inomhus. Men, om du inte kan välja, varför inte ta en sväng förbi båda? Magen kommer möjligtvis att tacka dig efteråt.
 
 
0 kommentarer publicerat i Se & göra i Berlin, Äta och dricka i Berlin;
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Kreuzberg, Street food auf Achse, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, kulturbrauerei, kulturbryggeriet, markthalle, markthalle 9, markthalle neun, street food, äta i berlin, äta och dricka i Berlin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...