Mittsommer in Berlin / Midsommar i Berlin

Pic: Stadtkind
 
Nästa fredag är det midsommar i Sverige, det har nog absolut ingen missat, men några evenemang har smitit över till Berlin. Kul! Då midsommar som sådant är väldigt svenskt tittar många tyskar förvånat på detta. Vuxna människor som hoppar som grodor och sjunger? Ja, det är ju inte det mest logiska, om vi säger så.
 
Men, för att komma till saken; var i Berlin kan du fira midsommar, om du som jag vill åka till stan mest hela tiden? Jag har samlat ihop ett par firande som du kan styra stegen mot under midsommarhelgen. Eftersom Berlinare är ett folk som firar det som firas kan går du inte lottlös.
 
 
Det finns säkert mer och hittar jag mer innan det är dags fyller jag på listan :) Under denna helg har de även gatufest i Kreuzberg, på den bästa (typ) gatan i stan: Bergmannstraβe. Som om vi skulle vilja missa det? Tror inte det. Läs mer om det här.

0 kommentarer publicerat i Se & göra i Berlin
Taggar: Berlin, Birgit & Bier, Café Stockholm, Mittsommer Festival, Nordic by Nature, Stadtkind, Urban Spree, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, midsommar i berlin, mittsommer in berlin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...