Classic Car Days Berlin

I helgen är det alltså dags för Classic Car Days i Berlin. En av anledningarna till att vi är i stan denna helgen. (Kanske inte just min personliga anledning, men definitivt min respartners ;) Från Oliviaer Platz till Joachimsthaler Strasse, en sträcka på cirka två kilometer, kommer vägen vara kantad av krom och lack. Fler än 2000 gamla bilar sägs vara bokade, så det är definitivt något för bilfantasten.
 
Classic Car Days är ett årligt evenemang som brukar ligga runt första helgen i juni (så ni bilälskare vet till nästa år ifall ni inte råkar vara i stan denna helgen). För dig, som jag, inte bryr sig så mycket om bilarna kan jag berätta att längst med hela sträckan kan du hitta fräna amerikanske milkshakestånd, vinbarer och annat smått och gott - med betoning på gott.
 
Programmet för detta året ser du här via deras hemsida och helgens öppettider är; lördag 10.00-23.00, söndag 10.00-20.00.
 
0 kommentarer publicerat i Se & göra i Berlin
Taggar: Berlin, Classic car days, Oldtimer, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, bilar, classic remise
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...