Kartan över Berlins julmarknader

Ah, nu så! Jag har försökt att skiva inlägg nu i ett par dagar men editorn har inte varit så bra humör. Men nu är vi alltså igång igen! Hoppas era två (eller för den delen tre) första adventrar (?) har varit fina. I Berlin har vädret, som några kanske fått erfara, gått från strålande sol till ruggigt regn under ett par dagar. Kallt börjar det bli vilket tills sist slår an tonen för vilken månad vi faktiskt är inne i. (För ett par veckor sedan såg jag nämligen blommande penséer i Tiergarten vilket fick mig att tvivla ett tag...)

 
I vilket fall - dags för tips! Ni som följt Best of Berlin ett tag, eller i alla fall spanar i här med jämna mellanrum, vet att jag gillar när de gör tipskartor av U-bahnkarta. Och som vanligt har Anamea gjort en julkarta till oss. Perfekt för er som ännu inte tagit turen runt bland alla marknader i stan. Och don't ya worry, de flesta av dem varar fram tills julafton eller till och med över nyår. Så komsi komsi och utforska! Klicka på bilden för att se den i större format på anameas hemsida.
 
 
0 kommentarer publicerat i Jul i Berlin, Tipskartor om Berlin;
Taggar: An Amazing Earth Magazine, Berlin, Best of Berlin, U-bahn, anamea, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, christmas, jul, jul i Berlin, julmarknader, karta, weihnacht, weihnachtsmarkt
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...