Everyday is Sunday

På tal om mat (om vi bestämmer här och nu att även fika är mat!?) så tror jag att jag måste ta en tur till nyöppnade café Everyday is Sunday på Berlinturen om två veckor. Hösten är snart officiellt här = théväder.
 
Caféet ligger vid vackra Maybachufer i Kreuzkölln och känns nästan givet för söndagspromenad med tillhörande thésörplande. Spana in facebook-sidan, eller info om dem via Berlin secrets.
 
Så länge får vi nöja oss med en bild på en kaka och en värmande kanna thé :)
 
 
 
2 kommentarer publicerat i Äta och dricka i Berlin
Taggar: Berlin, Everyday is Sunday, Kreuzberg, Kreuzkölln, berlinblogg, berlintips, best of berlin, bestofberlin, café, maybachufer, neukölln
#1 - - Yohanna af Skovde:

Hej! Vi ska åka till Berlin på lördag och hittade den här bloggen. Fantastisk! Vi kommer åka med en bebis på 7 månader så vi är inte så mobila som vi kanske skulle vilja vara men det kommer bli mysigt ändå :) Har skummat igenom bloggen men är ändå nyfiken om det är något speficikt du kan rekommendera just nu i början av oktober? Vi ärdär från den 3:e till den 6:e!
Tack på förhand!

Svar: Hej Yohanna! Vad kul att ni ska åka till Berlin! :)
Just den 3e är det Tysklands/Berlins "enighetsdag", så det borde vara partyn runt om i stan. Är även ljusfestival (Berlins grej i oktober) på gång på några platser runt om i stan - bland annat i Spandau. Publicerar inlägg om detta innan du åker så håll utkik! :)

Annars - spana in mina topplistor (under kategorin topplistor om Berlin) så har ni det mesta i hamn ;) Om du undrar något mer är det bara att fråga. Älskar att prata om Berlin, haha!
Clara Bergenfelz

#2 - - Yohanna af Skovde:

Åh, tack! Ja ska ta mig ordentligt mer tid att läsa igenom alla tips och såklart läsa bloggen här :) Tack för svaret!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...